De Wijnen

Eten & Drinken

Als gast ben je vrij om ’s avonds met ons mee te eten. Dit kun je dagelijks ’s morgens bij ons aangeven. Wij verzorgen minimaal 4-5 dagen van de week de Table d’hotes; vrijdag, zaterdag, mandag en woensdag. En in overleg op andere dagen.

Wij verzorgen gezonde maaltijden met Franse invloeden, bestaande uit 3 gangen met eventueel wat extra’s op verzoek. (bijvoorbeeld Franse kazen.) Voor kinderen hebben wij ook speciale kindermenu’s.

Voor een avondmaaltijd rekenen wij € 18,- per persoon.
Een kindermenu (tot 10 jaar) is € 8,-

Op verzoek kunnen we rekening houden met dieetvoorschriften. Geef dit wel bijtijds aan.

Ook buiten Prana Campane is het lekker eten. In de regio zijn er vele restaurants met verscheidene menu’s in verschillende prijsklassen. Heerlijk is het eten aan de Ardeche oevers, of lunchen in een van de vele oude stadjes en dorpjes. De kok van Prana Campane kan jullie hierover adviseren.

De wijnen van Campane

Wie aan Frankrijk denkt, denkt ook aan de wijn, “vin”. Wie aan Campane denkt, denkt aan de Rhone-streek, de Cote du Rhone, met haar vele, heerlijke wijnsoorten. Tantra is genieten. Genieten van al je zintuigen. Daar hoort wijn bij. O.m. bij de avondmaaltijden op Campane wordt een (h)eerlijke, eenvoudige, rode of witte Cote du Rhone aangeboden. Voor de liefhebbers onder ons hebben we soms de beschikking over echte “godendranken”. Wat te denken van :

  • Roche Colombe (uit Bourg St. Andol) ;
  • M&L Jullien : Damiane la charade : een prijswinner (wijn met de strik) uit de Peyrolas ;
  • Chateau Neuf du Pape : een kloeke, zware wijn uit het symbolische hart van de Rhonestreek.
  • Beaumes de Venice : Uit de zelfde streek waar de betere “Muscat” vandaan komt. Produceren een diep rode smakelijke wijn, en een zwoele witte wijn.
  • Domaine Les Amoureuses : Heerlijke Cote du Rhone uit Bourg St. Andol. Leuk om je geliefde mee te verassen.
  • Notre Dame de Cousignac  : Laat je verassen door de echte Campane wijn. (wijnboer om de hoek.)

Sante!

Tip : op verzoek nemen wij graag tegen een kleine vergoeding wat “vin” voor je mee !