Kamers

Chambre d'hotes

Prana Campane beschikt over 4 sfeervolle, mooi ingerichte kamers.

De minimale verblijfsduur is 3 nachten.
Indien u boekt voor 1 juni = 7 nachten verblijven is 6 nachten betalen.
Voor een extra bed op de kamer incl. extra ontbijt rekenen we de volgende prijzen:
Kind onder de 2 jaar gratis.
Kind van 2 tot 8 jaar € 15,- per nacht.
Kind boven de 8 jaar € 20,- per nacht.

Willemijn

Kamer Willemijn is geschikt voor 2-3 personen. Deze kamer ligt in een eigen deel van het pand en heeft daarbuiten een eigen voorruimte, apart toilet en een aparte grote badkamer. In deze badkamer bevindt zich een wastafel, bubblebad en massage tafel. De slaapkamer heeft een 2 persoonsbed en een 1 persoonsbed. Er kan een klein ledikant bijgeplaatst worden. De prijs voor kamer Willemijn vanaf €90,- per overnachting bij gebruik door 2 personen, inclusief ontbijt.

Aad & Jaap

Deze 2 persoonskamers zijn naast elkaar gelegen en maken samen gebruik van een eigen aparte badruimte; met een douche, toilet en wastafel. De badruimte ligt direct naast de kamers. In kamer Jaap kan een 3e bed bijgeplaatst worden. Beide kamers liggen aan een balkon met een prachtig uitzicht op de natuur. De kamers zijn erg geschikt voor een gezin met 2-3 kinderen, of twee stellen, of vier volwassenen. De prijs per kamer vanaf €70,- per overnachting bij gebruik door 2 personen, inclusief ontbijt.

Boomstam

Deze zeer ruime kamer heeft autenthieke houten elementen en is geschikt voor 2-3 personen. Een 3e bed kan bijgeplaatst worden. Men beschikt over een eigen badruimte; met douche, toilet en wastafel. De prijs voor kamer Boomstam vanaf €90,- per overnachting bij gebruik door 2 personen, inclusief ontbijt.